Behandlingar

Här nedan finner du våra behandlingar och priser.

 Obs. alla priser är frånpriser, vid stor färgåtgång, om toning eller K18 behandling krävs blir det ett tillägg. Är du väldigt mörk och vill bli ljus så ring oss hellre vid bokning.

Våra elever och lärlingar utför behandlingar till elevpriser, dessa behandlingar sker under uppsikt av utbildad personal och tar längre tid våra elever är under utbildning.

Priser ser du på bokningssidan.

 

K18?

Vid alla kemiska behandlingar (färgning, blekning och så vidare) ingår K18 peptide prep spray, för att resultatet skall bli bättre och vara längre. K18 återskapar trasiga bindningar för att återbygga och återställa hårets styrka samt elasicitet.

Notera att detta ej är samma som en full k18 behandling då det läggs till som en extra tjänst och har flera moment i sig. Om det är något som önskas eller behövs för dig som kund kommer detta diskuteras innan behandlingen. 

 

BHBD

Alla på salongen har gått utbildning inom BHBD. Med hjälp av hår från BHBD så kan du inte bara förlänga håret, du kan sätta dit bara någon enstaka slinga där det känns tomt, du kan förtjocka utan att förlänga och göra otroliga färgförändringar utan att använda färg.

Varför BHBD?

BHBD är tillverkat av 100% äkta hår och är av högsta kvalitet. Det är en tejpextensions och det som gör det unikt är framförallt det unika och skonsamma tejpsystemet och sina patenterade fästen. Men även att isättningsmetoden är väldigt tidseffektiv gör att helheten av produkten blir oslagbar och ett självklart val.

Vi har hela produktsortimentet från BHBD på salongen, kom in till oss så berättar vi mer.

Spraytan

Få en snygg bränna på ett hälsosammare sätt, vi väljer tillsammans en nyans som passar dig och allt detta på bara en halvtimme. Perfekt när du ska iväg någonstans och vill känna dig lite extra fräsch. 

Vi använder oss av vätskor från Moroccantan, Vani-T och Tanify.

Bröllop

Vi hjälper till med allt som har med hår och makeup att göra för att ditt bröllop skall bli fantastiskt. Vid en bokning för bruduppsättning ingår en konsultation där vi tillsammans planerar allt så du ska känna dig lugn och trygg när den stora dagen är här. I vårat brudpaket ingår alltid en lunch, tilltugg och champagne.

Barberare

Vi som håller på med skägg och slätrakning är alla utbildade barberare. Vi tycker att helheten är både viktig och rolig att få göra, så om du som man ska boka en tid för klippning – varför inte passa på att få ordning på skägget också? Eller varför inte en slätrakning med kniv? Vi gör ditt besök till en upplevelse.

Makeup

På salongen så har vi tre utbildade makeup artister, du kan boka en makeup för bröllop, bal, utekväll eller när du själv önskar. Vi arbetar med våra favoriter från flera märken och vi har EMITE MAKE UP till försäljning.