Vi är passionerade i att vara i framkant

Något som vi i teamet brinner för är att ligga främst när det gäller utbildning, produkter och trender! Därför håller vi oss hela tiden uppdaterade med utbildningar och visningar.

Vår story

Om Hår & Kroppsverkstan

Från gummiverkstad till frisörsalong! Med hjälp av vänner, familj och hantverkare gick min dröm i uppfyllelse och jag startade Hår & kroppsverkstan 11 sept 2007! Vi har sedan fortsatt att renovera och inreda för att både vi som jobbar och våra kunder skall trivas! Den senaste renoveringen och utbyggnaden gjordes i januari 2017! Då utökade vi vår salong till 8st kundplatser massageschamponeringar och två barberarstolar!

Vi har en sjuksköterska som utför olika typer av behandlingar såsom fillers & botox mm som kommer emellanåt till oss.

Hos oss finner du personal som brinner för sina yrken och städningt utvecklas! Vi erbjuder bokning via hemsidan, ring oss och vi har alltid drop-in i mån av tid.  

Sara Sundqvist

Salongägare

Sara Sundkvist heter jag, startade mitt företag direkt efter studenten när jag gått min utbildning på Nobelgymnasiet i Karlstad 2005.
Öppnade denna salong 2007 och tog mitt gesällbrev. Jag är också utbildad inom hairtalk, barbering och spraytan.
Jag brinner för frisöryrket och att få vara kreativ!
Att ha kunden i fokus och att jobba med helheten både inom klipp, färg, ögonbryn och styling! Såsom hår och skägg och styling!

Jag älskar mitt jobb! ständigt  finns det utmaningar och hela tiden finns utveckling inom såsom yrket och som ledare över detta fantastiska team!
Att ta emot elever och att se människor utvecklas är något jag brinner extra för och är också utbildad examinator som berömmer på del och gesällprov!

Teamet

The magiska teamet bakom salongen

Joanna Hurmalainen

Joanna Hurmalainen heter Jag, är en frisör som alltid har ett leende på läpparna och som alltid vill att kunden ska känna sig avslappnad och ha en trevlig stund i stolen.

Jag flyttade till Sunne från Arvika. Tog examen 2016 och har gesällbrev. Jag är även utbildad inom hairtalk, barbering och spraytan. Jag brinner för frisöryrket och att få vara kreativ!
Att ha kunden i fokus och att göra dennes dag bättre, genom att bli omhändertagen. De jag brinner extra för just nu Är, extensions förvandlingar, textur klippningar, färg och även färg och form på bryn. Mitt mål är att ständigt utvecklas och att breda ut mina kunskaper.

Hoppas vi ses!

Joanna är föräldraledig from 1/3-23

Rebecca Nyström

Rebecca heter jag och är bosatt på landet med min sambo och våra tre barn. Jag tog studenten från frisörlinjen på Nobel i Karlstad 2010, och har sedan dess jobbat som frisör. 2011 tog jag examen med slutprov i London som lärlingsansvarig. Jag har både gesäll och mästarbrev inom frisöryrket. 2015 startade jag mitt företag Frisör Hos Dig och driver det vid sidan av min tid på Hår & Kroppsverkstan.

 Jag brinner mest för kundkontakten och att min kund känner sig bekväm och trygg hos mig. Ingen behandling är densamma utan alla är unika och därför kan jag verkligen inte välja ut något område som är mer eller mindre roligt inom frisöryrket, jag älskar helt enkelt allt!

 

Sanna

Sanna Larsson

Jag gick frisörlinjen på Nobelgymnasiet och tog studenten 2020. Mitt mål efter skolan var att bli färdig utbildad frisör och ta Gesällen. Ett år senare tog jag mitt Gesällbrev i maj 2021.
Mina mål idag är att fortsätta utvecklas och få ännu mera kunskaper inom yrket.
Det är så roligt att få vara kreativ och få träffa så många härliga kunder!
Jag tycker det mesta inom yrket är roligt så jag har väldigt svårt att välja en sak som är roligast! Men om jag måste välja så är nog det roligaste att få jobba med ljusa & blonda hår. Jag har jobbat på salongen sen jag gick i skolan. Började med praktik här hos Sara & slutade med jobb senare efter studenten!

Hanna Erlandsson

Hanna,  Jag har läst 3 år på stylistprogrammet (smink, hårstylist & nagelterapeut), sen gick jag min frisörutbildning i Malmö, jag är även utbildad inom hairtalk, ta hål i örat, lashlift & browlift.

Det jag brinner extra för är inom yrket är färg/slingor och hairtalk, då jag tycker om när man kan göra förändringar.

Linn Oskarsson

Jag heter Linn Oskarsson och jag är lärling här på hår och kroppsverkstan. Jag tog studenten 2022 och innan dess hade jag min praktik här som slutade med jobb efter studenten. 

Mitt mål nu är att jobba ihop mina timmar för att sedan göra gesällen. Jag gillar det mesta inom yrket men ska jag välja något som är extra kul så är det färg och när man gör stora förändringar. 

Jag vill att kunden ska känna sig trygg och omhändertagen när den kommer till mig.

Hanna Juhlin

Jag är trainee här på Hår & Kroppsverkstan och tog stundenten och delprovet 2022.

Jag är utbildad i lashlift och
framöver vill jag även utbilda mig i hairtalk, texturerat hår och make up. Slingor, färg och svåra utmaningar är något jag tycker extra mycket om.

Som frisör vill jag att kunden ska känna sig trygg och väl omhändertagen.

Bilder från instagram

Senaste nytt från vår Instagram sida.