Vi är passionerade i att vara i framkant

Något som vi i teamet brinner för är att ligga främst när det gäller utbildning, produkter och trender! Därför håller vi oss hela tiden uppdaterade med utbildningar och visningar.

Vår story

Om Hår & Kroppsverkstan

Från gummiverkstad till frisörsalong! Med hjälp av vänner, familj och hantverkare gick min dröm i uppfyllelse och jag startade Hår & kroppsverkstan 11 sept 2007! Vi har sedan fortsatt att renovera och inreda för att både vi som jobbar och våra kunder skall trivas! Den senaste renoveringen och utbyggnaden gjordes i januari 2017! Då utökade vi vår salong till 8st kundplatser massageschamponeringar och två barberarstolar!

Vi har en sjuksköterska som utför olika typer av behandlingar såsom fillers & botox mm som kommer emellanåt till oss.

Hos oss finner du personal som brinner för sina yrken och städningt utvecklas! Vi erbjuder bokning via hemsidan, ring oss och vi har alltid drop-in i mån av tid.  

Sara Sundqvist

Salongägare

Sara Sundkvist heter jag, startade mitt företag direkt efter studenten när jag gått min utbildning på Nobelgymnasiet i Karlstad 2005.
Öppnade denna salong 2007 och tog mitt gesällbrev. Jag är också utbildad inom hairtalk, barbering och spraytan.
Jag brinner för frisöryrket och att få vara kreativ!
Att ha kunden i fokus och att jobba med helheten både inom klipp, färg, ögonbryn och styling! Såsom hår och skägg och styling!

Jag älskar mitt jobb! ständigt  finns det utmaningar och hela tiden finns utveckling inom såsom yrket och som ledare över detta fantastiska team!
Att ta emot elever och att se människor utvecklas är något jag brinner extra för och är också utbildad examinator som berömmer på del och gesällprov!

Teamet

The magiska teamet bakom salongen

Joanna Hurmalainen

Joanna Hurmalainen heter Jag, är en frisör som alltid har ett leende på läpparna och som alltid vill att kunden ska känna sig avslappnad och ha en trevlig stund i stolen.

Jag flyttade till Sunne från Arvika. Tog examen 2016 och har gesällbrev. Jag är även utbildad inom hairtalk, barbering och spraytan. Jag brinner för frisöryrket och att få vara kreativ!
Att ha kunden i fokus och att göra dennes dag bättre, genom att bli omhändertagen. De jag brinner extra för just nu Är, extensions förvandlingar, textur klippningar, färg och även färg och form på bryn. Mitt mål är att ständigt utvecklas och att breda ut mina kunskaper.

Hoppas vi ses!

Rebecca Nyström

Rebecca heter jag och är bosatt på landet med min sambo och våra tre barn. Jag tog studenten från frisörlinjen på Nobel i Karlstad 2010, och har sedan dess jobbat som frisör. 2011 tog jag examen med slutprov i London som lärlingsansvarig. Jag har både gesäll och mästarbrev inom frisöryrket. 2015 startade jag mitt företag Frisör Hos Dig och driver det vid sidan av min tid på Hår & Kroppsverkstan. På fritiden så brinner jag för mat och bak så det är det jag brukar syssla med hemma och jag lägger en hel del tid på föreningslivet. Jag brinner mest för kundkontakten och att min kund känner sig bekväm och trygg hos mig. Ingen behandling är densamma utan alla är unika och därför kan jag verkligen inte välja ut något område som är mer eller mindre roligt inom frisöryrket, jag älskar helt enkelt allt!

Rebecca är just nu mammaledig, kommer in extra när hon kan och börjar åter hösten 2022.

Emma Setherberg

Jag gick på svenska frisörskolan i Trollhättan 2010/2011. Efter utbildningen hyrde jag stol på en salong och drev eget under 4 år. Slutade hösten 2015 och testade lite annat. Efter 3 år från frisöryrket började jag jobba här efter sommaren.  Är utbildad i hairtalk och barbering. Jag går in och jobbar lite extra på salongen, utöver mitt andra arbete.

Hanna Erlandsson

Hanna, 27år. Bor i sunne med min familj som består av min sambo, våran dotter & två katter. Utöver att vara frisör och älskar att hålla på med hår, så älskar jag heminredning och har det som en hobby på sidan av jobbet. Även instagram/sociala medier har jag stort intresse för och tycker det är kul med allt där man får vara kreativ.

Jag har läst 3år på stylistprogrammet (smink, hårstylist & nagelterapeut), sen gick jag min frisörutbildning i Malmö, jag är även utbildad inom hairtalk, lashlift & browlift. Jag tar även hål i öronen.

Inom frisör tycker jag om allt(!) och att det hela tiden kommer så mycket nytt så man alltid får lära sig nya saker, nya tekningen och ingen dag är den andra lik. men det jag brinner extra för är färg/slingor och hairtalk, då jag tycker om när man kan trolla lite men göra stora förändringar.

Hanna är just nu mammaledig, kommer in extra när hon kan och börjar åter hösten 2022.

Elin Andersson

Elin Andersson

Jag gick min utbildning på Nobelgymnasiet i Karlstad. Började som praktikant på Hår&Kroppsverkstan hösten 2020 när jag gick sista året på gymnasiet. Och 2021 tog jag studenten med godkänt delprov och jobbar ihop timmarna inför gesällen.
Gått utbildningar inom hairtalk, lashlift och browlift och väntar på att göra slutprov i spraytan.
Älskar att gå utbildningar för att lära nya tekniker, former och färger.
Gillar allt inom yrket men går mer helhjärtat inför färgjobb, slingor och stylingar!

Hanna H

Hanna Juhlin

Jag är elev här på Hår & Kroppsverkstan och går klart min tre åriga frisörutbildning på Nobelgymnasiet i Karlstad sommaren 2022, då jag tar studenten.
Framöver vill jag även utbilda mig i hairtalk, texturerat hår och make up. Slingor, färg och svåra utmaningar är något jag tycker extra mycket om.

Som frisör vill jag att kunden ska känna sig trygg och väl omhändertagen.

Sanna

Sanna Larsson

Jag gick frisörlinjen på Nobelgymnasiet och tog studenten 2020. Mitt mål efter skolan var att bli färdig utbildad frisör och ta Gesällen. Ett år senare tog jag mitt Gesällbrev i maj 2021.
Mina mål idag är att fortsätta utvecklas och få ännu mera kunskaper inom yrket.
Det är så roligt att få vara kreativ och få träffa så många härliga kunder!
Jag tycker det mesta inom yrket är roligt så jag har väldigt svårt att välja en sak som är roligast! Men om jag måste välja så är nog det roligaste att få jobba med ljusa & blonda hår. Jag har jobbat på salongen sen jag gick i skolan. Började med praktik här hos Sara & slutade med jobb senare efter studenten!

Linn Oskarsson

Jag heter Linn Oskarsson och går sista året på frisörlinjen på Nobelgymnasiet. Jag tar studenten nu till sommaren 2022. Jag har haft praktik på hår&kroppsverkstan sedan årskurs ett. Jag har alltid haft en liten dröm om att bli frisör då jag gillar att jobba med hår. Det som jag gillar mest inom yrket är när man gjort en riktigt fin färg och man ser hur kunden lyser och är nöjd med det man har gjort.

Bilder från instagram

Senaste nytt från vår Instagram sida.